Hotellinfo.

Sweden MEETX AB är den officiella leverantören av hotellrum för besökare till Suicidprevention 2017, som kommer att äga rum på Svenska Mässan 12-13 september 2017.

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras i Göteborg för Suicidprevention 2017 på: Gothia Towers, Scandic Opalen och Hotel Lorensberg, bokning görs i samband med anmälan.

Gothia Towers är konferenshotellet som är integrerat med konferensanläggningen Svenska Mässan.

Alla angivna priser är i svenska kronor (SEK) inklusive frukost och exklusive 12 % moms.

För personlig service, vänligen kontakta oss via e-post: sp2017@meetx.se
eller telefon: +46 (0) 31 708 86 90

Hotel Gothia Towers

Hotel Gothia Towers i Göteborg – Nordens största hotell med allt under ett tak – erbjuder förstklassiga hotellrum samt fyra populära barer och restauranger – topprestaurangen Heaven 23 är belägen på 23:e våningen med en oslagbar utsikt över Göteborg. Du bor i en sober och modern internationell miljö med en fräsch nordisk grundton. Här förenas kapacitet och praktiskt taget gränslösa möjligheter med personlig omsorg och kvalitet. De flesta rummen har en magnifik utsikt över staden. Vi erbjuder allt från välutrustade dubbelrum till rymliga sviter. Med sköna sängar, ett brett utbud på TV, härlig hotellfrukost och allt annat du kan behöva för en angenäm vistelse hoppas vi att du kommer att trivas hos oss.

Adress: Mässans gata 24, Göteborg
Pris från: SEK 1241/exkl. Moms/natt

spkonferens2017

Scandic Opalen

När du bor på Scandic Opalen befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Svenska Mässan, Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Universeum ligger ett stenkast bort. Avenyns shopping-, kultur- och nöjesliv likaså. Med omtanke av de kvinnliga gästerna finns en särskilt inredd damvåning med egen bastu. Ett besök på hotellets egen restaurang rekommenderas.

I hotellets relaxavdelning kan du ladda batterierna efter ett träningspass i gymmet eller bara slappna av i den varma jacuzzin. För mötet, festen och eventet kan du välja bland hotellets 18 ljusa, rymliga konferenslokaler och stora flexibla eventytor med kapacitet för upp till 700 personer.

Och du har gångavstånd från både Centralstationen och knutpunkten Korsvägen där spårvagnar och bussar tar dig snabbt till stadens alla turistattraktioner och museer.

Adress: Engelbrektsgatan 73, Göteborg
Pris från: SEK 1384/exkl. Moms/natt

spkonferens2017

Hotel Lorensberg

Hotel Lorensberg är ett 3-stjärnigt gästvänligt hotell mitt i Göteborgs kultur- och evenemangsområde. Hotellet ligger i ett lugnt område nära Götaplatsen och Avenyn med alla dess populära restauranger och butiker.

Inom några minuters promenad når du det mesta i Göteborg City, bl. a. Liseberg, Ullevi, Scandinavium, Universeum, Svenska Mässan, Kongresshallen, Världskulturmuseet, Göteborgs Konstmuseum samt Röhsska designmuseet.

Adress: Berzeliigatan 15, Göteborg
Pris från: SEK 1250/exkl. Moms/natt

spkonferens2017